ViTre Mac version 7 er frigivet

ScanDis A/S, den 29. september 2020

Nyheder i ViTre Mac

Version 7 har bl.a. fået skærmlæser og brugerfladen er forbedret med nye ikoner og et mere fleksibelt ViTre panel. Integration med Mac OS tilgængelighedstastatur gør det nemt for fysisk handicappede, som benytter skærmtastatur, at indsætte ordforslag. Understøttelsen i Chrome og Acrobat Reader er fobedret og i Outlook og Powerpoint, er der også kommet oplæsning med ordmarkering.

Let og effektiv videnstilegnelse med ViTre

Med den ny skærmlæser kan du få alle tekster på skærmen læst op, ligemeget hvilket program teksterne er en del af, og uanset om teksterne er en del af et billede eller ej.

Klik på knappen for skærmlæser og markér herefter med musen det område på skærmen, du ønsker at få læst højt. Når museknappen slippes begynder ViTre at læse teksten.

Let og effektiv videnstilegnelse med ViTre

Nu kan du læse og skrive på endnu flere sprog

ViTre Mac indeholder ny version af Acapela stemmerne. Der er nu i alt 124 stemmer fordelt på 33 sprog. Hertil kommer Macs indbyggede stemmer. Dertil er der også kommet prædiktionsordbøger til flere sprog, bl.a. arabisk, finsk, græsk, italiensk, polsk, portugisisk, russisk, tjekkisk og tyrkisk. Dermed kan du læse og skrive på endnu flere sprog og få relevante ordforslag.

Du kan læse mere om alle ViTre Mac nyhederne her.