Skriv med ordforslag


ViseOrd giver dig relevante ordforslag
"ViseOrd giver dig relevante ordforslag og hjælper dig i skriveprocessen."

ViseOrd støtter dig i skriveprocessen

Med ViseOrd har du en intelligent retskrivningsordbog lige ved hånden. Relevante ordforslag vises, så snart du begynder at taste. Forslagene er baseret på særlige ordbøger. ViseOrd kan arbejde med flere aktive ordbøger på samme tid.

Med ordprædiktion kan du formulere dig bedre og mere sikkert. Det giver også plads til at eksperimentere med sætninger og lege med sproget. Med lidt øvelse, kan man skrive hurtigere med ViseOrd end normalt, idet man taster få bogstaver og herefter vælger det rigtige ord i listen med Retur-tasten.Er du i tvivl om stavemåden, giver ViseOrd forslag til stavning af ordet. Under skrivning giver ViseOrd dig et antal forslag til mulige ord. Når du skriver det første bogstav i ordet, giver ViseOrd dig en liste med ordforslag. Med den indbyggede intelligens korrigerer ViseOrd selv for fejlstavning, og giver dig alligevel relevante ordforslag. Dette gør også ViseOrd til et rigtigt stærkt værktøj til ordblinde og dårlige stavere. Med ViTal kan ordforslagene læses højt inden du vælger at indsætte det ønskede forslag i teksten.

Det er meget nemt at lave egne ordbøger. Har du en liste af ord eller en tekst, er det blot at tilføje teksten i ViseOrds ordbogsværktøj – ja, så har du lavet din helt egen ordbog. Dermed kan du let lave ordbøger til alle fremmedsprog eller fagordbøger beregnet til specielle fagtekster. Som standard følger der allerede en lang række ordbøger med ViseOrd, både til de gængse fremmedsprog samt et stort udvalg af fagordbøger.

ViseOrd giver dig relevante ordforslag
"Med ordbogsværktøjet Bogbygger kan du hurtigt lave dine egne ordbøger."